Neem eens een Thaise Yoga massage!

Ben jij nieuwsgiering naar een Thaise Yoga massage, op zoek naar de ultieme ontspanning of heb je lichamelijke klachten aan bijvoorbeeld nek, schouders of rug? Ik nodig je graag uit voor een Thaise Yoga massage. Ik kan het iedereen aanraden!

Thaise massage bestaat uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van strekkingen en drukpuntmassage (acupressuur). Deze vorm van massage kan allerlei kwalen verhelpen en biedt veel gezondheidsvoordelen.

De natuurlijke balans van lichaam en geest wordt hersteld door:

  • blokkades in je lichaam op te heffen;
  • je flexibiliteit te vergroten door versoepeling van je huid, spieren, zenuwbanen, energiebanen en gewrichten;
  • je energiedoorstroming in balans te brengen;
  • klachten aan spieren en gewrichten te verminderen;
  • je lichaamsbewustzijn te vergroten;
  • en verbinding met je gevoel te maken.

Het is niet voor niets dat Thaise Yoga massage wordt omschreven als een geschenk voor lichaam (fysiek), geest (spiritueel) en gevoel (emotie). Omdat de massage op zoveel lagen doorwerkt vind ik hem de meeste complete massage die er is! Ikzelf laat me elke 5 weken masseren. Na de behandeling voel ik me fit, helder in mijn hoofd, flexibel en zeer ontspannen… Een cadeautje!